Skip to main content

Rådgivning

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi hjælper dig altid godt videre og sikkert i mål

Hos Dansk Infrarød Inspektion har vi mange års erfaring med rådgivning for både private og virksomheder, og vi har gennem årene rådgivet i både store og små opgaver. 

Vi har gode erfaringer i rådgivning om eksempelvis tæthed, og dette er også et område, hvor vi ofte ser et stort behov for rådgivning, men vi rådgiver inden for mange forskellige områder.

Uanset hvilket område du har brug for rådgivning omkring, så står vi altid klar til at hjælpe. Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan rådgive dig, så du kommer sikkert i mål med dit projekt.


Rådgivning om tæthed

Hos Dansk Infrarød Inspektion har vi mangeårig erfaring med tæthed. Står du med et byggeri hvor tætheden ikke er som forventet eller som slet ikke overholder kravene, så står vi klar til at hjælpe og rådgive dig. 

Vi har gennem årene set og rådgivet i lidt af hvert, og vi har dermed samlet en god mængde viden inden for området omkring tæthed. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak, og lad os sammen finde ud af hvordan du bedst muligt kommer videre med dit projekt. 

Kursus i tæthed

Dansk Infrarød inspektion har i samarbejde med Tech College Aalborg og UCN act2learn udviklet et kursus i tæthed. Kurset består af en teoretisk del, en praktisk del samt en skriftlig prøve.

Gennem den teoretiske del af kurset får du kendskab til hvorfor tæthed er vigtigt, hvad dampspærre er, hvordan det sættes op, viden om kravene til tæthed og meget mere. 

I den praktiske del får du lov til at prøve kræfter med opsætning af dampspærre på en muckup. Når opsætningen af dampspærren er afsluttet testes muckup’en med en Blowerdoor test, og arbejdet bliver herefter vurderet. 

Når både den teoretiske og praktiske del er gennemført udleveres en skriftlig prøve som skal besvares og afleveres. Består du prøven, og har deltaget i både den teoretiske og praktiske del, har du bestået kurset og bliver belønnet med et diplom. 

Ønsker du og dine kollegaer at få et kursus i tæthed, så kontakt gerne Dansk Infrarød Inspektion og hør nærmere. 

Når alt er gået galt

Står du med håret i postkassen og er i tvivl om hvad næste skridt er? Fortvivl ej. Vi har stor erfaring i at få folk godt videre i deres projekter, og vi hjælper dig altid sikkert i mål uanset hvor store problemerne måtte være. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak, og lad os hjælpe dig godt i mål med dit projekt. 

Specialopgaver

Vi har gennem årene modtaget mange specialopgaver, og vi står altid klar til at udføre nye og spændende opgaver. Vi er en virksomhed som aldrig går af vejen for gode udfordringer, så uanset om dit problem et utæthed, fejlfinding eller andet, så rådgiver og hjælper vi dig altid på bedst mulig vis. 

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak omkring netop din specialopgave.