Skip to main content

Lydmålinger

Hvad er lydmålinger?

Vi undersøger lydmiljøet i dit byggeri eller bolig

Skal du have testet det akustiske miljø i forbindelse med nybyggeri eller ombygning? Dansk Infrarød Inspektion udfører bygningsakustiske målinger i henhold til bygningsreglementets retningslinjer. Målingerne inkluderer luftlydsisolation, trinlydniveau, efterklangstid og evt. støj fra installationer, veje og jernbaner.

Bygningsreglementet indeholder eksempelvis krav til efterklangstiden i børnehaver, daginstitutioner og skoler, fordi det akustiske miljø har stor indflydelse på personalet og børnene.

I rækkehuse og etageboliger er der krav til luftlyd og trinlyd. Du bør ikke kunne høre, hvad dine naboer foretager sig, og samtidig bør du kunne færdes i din egen bolig uden at være til gene for andre. Vi måler trinlydniveau ved hjælp af en maskine, der simulerer trinlyd med nedfaldne klodser.


Opnå præcise målinger og detaljerede rapporter

Hos Dansk Infrarød Inspektion har vi mange års erfaring og stor viden om bygningsakustik. Vi har det helt rette udstyr til at foretage præcise lydmålinger i dine lokaler, og vi leverer fuld dokumentation for vores arbejde. Vi udarbejder en rapport i henhold til de gældende lydstandarder og en detaljeret beskrivelse af akustikken.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til vores lydmålinger, eller ønsker du et tilbud på din opgave, så ring til os på telefon +45 7026 1242 eller skriv en besked til info@infrared.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.