Skip to main content

Energimærkning

Hvad er energimærkning?

Du kan få målt energiforbruget i dit hjem af en dygtig og kvalificeret energikonsulent

Hos Dansk Infrarød Inspektion kan vores fagudlærte energikonsulenter give dit hus eller din bygning et gyldigt energimærke. Vi gennemgår alle de relevante konstruktioner og facader, som kan have betydning for energiforbruget i din bygning. Herefter udarbejder vi en samlet rapport, der afgør, hvilken energimærkning der kan tildeles. Energimærkningen er derefter gyldig i 10 år fra udstedelsesdatoen.


Energimærkning i forbindelse med hushandel

En god energimærkning øger din boligs værdi og giver en stigning i salgsprisen i forhold til en bolig med knap så god energimærkning. Hvis du skal sælge dit hus, er det obligatorisk, at det har et gyldigt energimærke, og det er dit ansvar som sælger at sørge for dette. Dansk Infrarød Inspektion gør det nemt og simpelt for dig ved at stå for hele processen. Det eneste du skal gøre er at lave en aftale med os. Hvis du bor i en etageejendom, er det din ejendomsadministrator der har ansvaret for, at din bolig har et gyldigt energimærke.

Få mere information om energimærkning

Ønsker du at vide mere om energimærkning eller har du spørgsmål, kan vi hos Dansk Infrarød Inspektion til enhver tid hjælpe dig. Kontakt os og få et tilbud på en gennemgang af din boligs energiforbrug. Du kan ringe på telefon +45 7026 1242 eller skrive en mail til info@infrared.dk. Vi besvarer din henvendelse så hurtig som muligt.

Kontaktoplysninger til Energistyrelsen: www.ens.dk