Skip to main content

Lækagesporing

Hvad er lækagesporing?

Vi udfører fejlsøgning og lækagesporing på alle installationer

Grib hurtigt ind over for utætheder i din virksomhed, forening eller hjem, så du undgår skader eller stop af produktionen. Vores operatører kan spore lækager på alle former for installationer, både indendørs og udendørs.

Gennem mange års arbejde har vi samlet stor viden og erfaring i søgning på bl.a. fjernvarmeanlæg, centralvarmeanlæg og brugsvand i især boligforeninger – fra små foreninger med få lejemål til foreninger med flere hundrede lejemål. Med vores ekspertise og moderne udstyr kan vi spore selv de mindste lækager. Vi finder frem til bruddet med stor nøjagtighed og udarbejder en rapport til dig.


Optagning af fliser

Vi har teknikken og specialværktøjet til at løfte fliser i hel tilstand i stedet for at slå dem i stykker, hvis vi for eksempel skal reparere et el-gulvvarmekabel. Derved kan flisen nemt lægges tilbage, når el-gulvvarme kablet er blevet repareret. Dette er en stor fordel, hvis du ikke har flere fliser til at erstatte med.

Specialopgaver

Har du en specialopgave til os vedrørende lækagesporing, står vi klar til at hjælpe dig. Vi har bl.a. sporet utætheder på skibe og ved vindmøller, og ingen opgaver er hverken for store eller for små. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan løse netop din opgave.