• Slide1
  • Slide2
  • 3

phone.png     mail.png

VORES VIRKSOMHED

Læs om Dansk Infrarød Inspektion

VORES BAGGRUND

Dansk Infrarød Inspektion A/S bygger på flere års konstant, positiv udvikling. Gennem årene har vi betjent en lang række gode kunder, som er altid har været tilfredse. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, hvilket vi gør brug af i vores arbejde.

Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed. Vi har valgt, ikke at angive priser på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor i bunden af siden.

Vores mission

Vi har flere arbejdsområder, som du finder under "vi tilbyder". Vi er stærkt fokuseret på at udarbejde energirigtige løsninger, som forbedre både miljøet, men som samtidig også er omkostningsbesparende for vores kunder.

Vores vision

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første opkald til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der møder vores kunders forventninger.