Vi giver gerne et tilbud på det i skal have lavet

Dansk infrarød Inspektion

Se sidste nyt herunder

27/11 2019

Er du vores nye medarbejder?

Vi søger: byggetekniker, energiteknolog, elektriker, eller anden tekniker

Dansk Infrarød Inspektion A/S søger en ny medarbejder til at udføre funktionsafprøvninger, energimærkninger, indeklimamålinger, blowerdoortests, lydmålinger i bygninger og bygningstermografi.

• Du må gerne kunne starte 1. januar 2020
• Dit ansvarsområde vil være salg, udførelse og efterfølgende dokumentation i forbindelse med de opgaver firmaet varetager
• Du er kvalitetsbevidst og har en god kundekontakt
• Er glad for at arbejde selvstændigt


Vi kan tilbyde dig:
• Ansættelse i en virksomhed i rivende udvikling, med gode hjælpsomme kollegaer
• En dynamisk arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder, fagligt som personligt
• Løn og gage efter kvalifikationer

Dansk Infrarød Inspektion A/S er certificeret efter ISO 9001:2015, i Energimærker, Bedre Bolig, El-termograferingog El-Autorisation. Samt certificeret i ASNT level 1 og level2 (Amerikansk ASNT standard). Vi prioriterer uvildighed, faglige kompetencer, god arbejdsmoral og arbejdsmiljø højt. Og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vores operatører er alle specialuddannede til at løse alle former for opgaver, i hele Danmark. Vi anvender det nyeste udstyr og samlet en stor portion viden, erfaring og rådgivning, siden firmaets opstart i 2001.

Skriftlig ansøgning og CV, med portrætfoto, skal sendes som PDF-fil på mail til HR Chef Karin Broch Nøhr, kbn@infrared.dk

Har du spørgsmål til jobbet, så ring til Direktør Bent Bagge Nøhr,+45 40524460


Vi ser frem til at høre fra dig!

4/11 2019

Vigtigheden af en tæt dampspærre

Dansk Infrarød Inspektion blev kontaktet af en husejer, som ikke havde tillid til den tidligere udførte trykprøvning af hans nybyggede hus. Den tidligere trykprøvning havde vist at bygningen overholdt kravene i bygningsreglementet.

Husejer var blevet lovet at kunne flytte ind til påske 2019, men husejer ønskede at Dansk Infrarød Inspektion foretog en trykprøvning af huset inden indflytning. Trykprøvningen viste, at boligen ikke overholdt kravene i bygningsreglementet. Det viste sig, at der var blevet manipuleret med dataene i den tidligere trykprøvning, således boligen kunne overholde kravene i bygningsreglementet.

Da samtlige lofter blev taget ned i huset, var det tydeligt, at dampspærren i huset ikke var sat omhyggeligt op, men derimod var fuld af huller grundet sløset opsætning. Dette gjorde naturligvis, at boligen ikke kunne bestå trykprøven.

Enden blev, at familien måtte genhuses, at samtlige lofter i hele huset skulle tages ned, og at dampspærrearbejdet i loftet i hele huset skulle laves om. Heldigvis var firmaet, som havde bygget huset, glade for at fejlen var blevet opdaget så de kunne lave det ordentligt, og dialogen gennem hele processen var god.  

Dette viser vigtigheden af et godt dampspærrearbejde. Havde dampspærren været opsat omhyggeligt og korrekt havde boligen uden problemer bestået trykprøven.

Har du og dine medarbejdere styr på tæthed og opsætning af dampspærre? Hvis du mener det bør opfriskes, så husk at Dansk Infrarød Inspektion, Tech College Aalborg og UCN act2learn har udviklet et kursus i tæthed og opsætning af dampspærre. Du kan læse meget mere om kurset og hvad det indeholder under fanen ”Vi tilbyder” → ”Rådgivning”.

Adresse


Dansk Infrarød Inspektion A/S
Nørgårdsvej 11,
9440 Aabybro

Åbningstider


Man-Tor: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lør & Søn: Åben efter aftale

Kontakt


Tlf: +45 9824 4460
Email: info@infrared.dk
CVR Nr: 26225027